AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bebekler için diş çıkarırken uyuştursun diye ilaçlar var, arada krem gibi sürün bence gidene kadar.
Doğal yöntemleri denedim şimdiye kadar hocam. Bir bakayım dediğiniz tarzda olan ilaçlara fakat pek sanmıyorum ağrı kesiciler işe yarmaıyor şuan teşekkür ederim.
muhammettas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanal tedavisi yaptırdınız ve sinirler tam temizlenmedi ise ağrı yapabilir. Rontgende birşey çıkmadıysa başka ne olabilir bilemiyorum
Dolgu oldu hocam sadece kanal yapılmadı.



AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cataflam al agrı kesici. Hemen keser hem rahat uyursun hem sınavda falan agırmaz. Kesin çözüm (benım de sıkıntım vardı zamanında dişçim önerdi ogün bugün ağrıyı kesiyor, o kadar kuvvetli ki kızların adetlerinde bile cok etkili, gerisini düşünün) Nöbetçi eczaneden gidin alın haybeye ağırmasın.
Parol ve Maxaljin kullandım ağrı kesici olarak fakat işe yaramadı(hatta ağrıda azalma olmadı) bir de bunu deneyeceğim hocam teşekkür ederim.