mselimdgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
webmaster dorumunda diş hekimi arıyprum biraz değişik bir durum fakat sıkıntım kendimce büyük.
Sol üst bölgede 20lik dişim çıkıyor. 6 7 gün önce 20lik dişimde sıkıntı olmuştu. Son 2-3 gündür de 20lik dişin 3 yanında bulunan diş ağrı yapıyor. Normal dururken dişte ağrı yok falan dokununca falan sızlatıyor. Böyle olunca konuşma ve yemek esnassında zorluk çekiyorum.Doktora gittim röntgen çektiler(dişim dolgulu bu arada 5 6 ay önce yaptırdım) diş bakımın iyi çürük yok dedi herhalde arada bir yemek parçası sıkıştı o da ağrı ypıyor falan dedi. Eve gelince diş ipi ile biraz oynadım sert oynamışım sanırım kanadı fakat kanama sırasında ben sonrasında ağrı kesildi. Şimdi tekrar başlıyor. Gelecek hafta da üni sınavı var öneriniz ne olur şimdiden teşekkürler
cataflam al agrı kesici. Hemen keser hem rahat uyursun hem sınavda falan agırmaz. Kesin çözüm (benım de sıkıntım vardı zamanında dişçim önerdi ogün bugün ağrıyı kesiyor, o kadar kuvvetli ki kızların adetlerinde bile cok etkili, gerisini düşünün) Nöbetçi eczaneden gidin alın haybeye ağırmasın.