Tüy dökücü krem veya makineler kılları bir nevi kırdığı için sonrasında daha fazla çıkacak düşüncesindeyim. Sir ağdalar var. Onları kullanabilirsiniz, göğüs ve bacaklarım için kullanıyorum. Makineyle aldığım yer daha hızlı çıkıyor, sir ağda ile aldığım yerler yaklaşık 2.aya doğru çıkmaya başladı diyebilirim. Sir ağda makinası ve kalıpları satılıyor, onlara bakabilirsiniz. Forbest falan var ise sizin oralarda, orada satılıyor bakabilirsiniz. Genelde herkes yeşil kalıp olanı kullanıyor. Sürekli kullanımda kıl köklerini zayıflattığı söyleniyor/düşünüyorum. Sadece canınızı acıtabilir, ona katlanabilir misiniz bilmiyorum

Şeker içeren sir ağda kalıplarını alma, kıl köklerini besliyor şeker.
Ayrıca, ağda bantları var. Yapışkan tarzda, onu denedim. Tam olarak kılları almıyor. En güzel temiz'i sir ağda.
https://urun.gittigidiyor.com/kozmet...tula-347436029
bu şekilde, bana 50TL'ye mal olmuştu. 42Tl civarı şuan. Biraz uğraşırım dersen deneyebilirsin
Sirağda ile çözeceğim. Bunun içinde öncelikle saç kadar uzun oldukları için makas ile kısalttım. Bunu makine ilede yapabilirdim aslında. Bilgi ve fikir paylaşan herkese teşekkür ederim.