Proje ödevini tamamlayacak birini arıyorum. (amaç temel düzeyde html-php-çok az css ve mysql i bir arada kullanarak bir web sitesi üretebilme)
http://xxxx.xxx buraya başlangıç için bir tasarım yaptım kodlama ve düzen bu kadar basit olacak. Öyle bootstrap, üst düzey css kodları falan kesinlikle olmayacak.
Ben,
kayıt oluşturma (
http://xxxx.xxx/kayit.php)
kullanıcı giriş ve çıkışı gibi konuları hallettim (basit dediğim kavramı şuradan anlayabilirsiniz veritabanındaki şifreler md5 ile bile şifrelenmiyor direk veritabanına yazılıyor)
İstediğim şeyler;
- Anasayfadaki renk uyumu biraz da olsa uyumlu hale getirilecek
- Divler arasında biraz boşluk olacak iç içe girmiş durumda
- Çok basit bir admin paneli yapılacak <table> kullanılarak bile yapılabilir. Admin panelinde;
- Üye listesi (veritabanındaki bilgiler ile birlikte (ad - soyad - email adresi - üyelik tarihi) gibi.). Bu üyelikler ile alakalı silme düzenleme vs. gibi işlemler yok yalnızca liste görünecek
- İlan listesi (ilanlar üzerinde silme değişiklik yapma vs. olmayacak)
- İlan ekleme
olacak. Sisteme üye olan herkes bu paneli görebilecek. admin için ayrı kullanıcı için ayrı bir panel olmayacak. Amaç üye olan herkesin ilan verebilmesi. İlan ekleyen herkesin ilanı direk yayınlanacak onay süreci vs. yok
- İlan ekle sayfası hazırlanacak (yalnızca üyelerin görebileceği)
- İlan başlığı - isim soyisim - email - cep telefonu - Şehir - ilan resmi (isim soyisim ve email direk uyeler tablosundan da çekilebilir)
- Anasayfada (son eklenen veya rastgele ilanlar) resim-altında ilan bilgileri şeklinde 3 sütun 2 satır halinde 6 adet görünecek
- İlanlar sayfasında ise aynı şekilde 3 sütun 5 satır halinde 15 adet görünecek (ilanları ben manuel olarak gireceğim sizin girmenize gerek yok)
maddeler uzun görünse de aslında yapılacak şeyler belli basit işlemler. haftanın 6 günü 12 saat çalıştığım için ancak bu kadar yapabildim gerçekten zamanım yok.
İşi yapacağınız süre ve istediğiniz fiyatı pm olarak gönderebilirsiniz
Aynı ilanı daha önce de açmıştım gelen fiyatlar 300-500-600-800 TL gibi bootstrap yaparım seo uyumlu yaparım gibi şeyler olmuştu o yüzden en azından temeli atayım da insanlar ne kadar basit çalışacağını anlasın diye düşündüm.
İşi aldıktan sonra size ftp ve cpanel bilgilerini yollayacağım oradan devam edersiniz.