Cakiremre17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20k organik hesabın ortalama aldığı like 1 1.5 dur , 2 k yı kesfetle görür belki ama gizlide cok zor , story izlenmesi iste takipcinin 3 de 1'i ise iyidir ( hiç bi sayfa gizli hakkında söylüyorum bunu takipcinin %80 i kadar hikaye görüntüsü alması baya bi zordur imkansıza yakın yani ) zamanla kasılan organik mizah hesapları için söylüyorum bunu
acelmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle oyle 2gunde 20k sayfa kastim aldigi story izlenmesi yeni takipci olmasina ragmen 14k idi ve bu gun gectikce duser organik bi sayfanin story izlenmesi 100k sayfada 40k gayet aktif demektir begeniye gelince de 20k sayfa 1.5k begeni aliyosa gayet aktif organiktir 20k sayfanin 3-4k begeni almasi anca kisisel profil alir sayfa 3-4k begeni alirsa zaten 100k da 20k begeni demektir siz oyle bi sayfa gordunuz mu bence zor kendi kastigim 100k sayfa 5-6k begeni aliyor ve hic bot atmadan sayfalardan reklam ile kasiyorum
Gorkemanl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20k hesaba 3-4k begeni yeni girdiniz galiba bu işlere en baba hesap 2k alır o hesapta mizah aşk kategorisinde olamaz @aliparakoc bana aitti 25k 3k begeni alıyor ama erişimi yüksek degil paylaşımları kaliteliydi begeni dısında herşey mükemmel
Aynen beyler ufak bi hata yapmışım düzeltildi.Durum beğenisini 40 k ya göre hesaplamışım.