Türkiye ye büyük bir yazılım şirketi kurar, hindistandan beyinleri toplar ülkeme getirirdim eğitim vermeleri için.
Her evin çatısına zorunlu olarak enerji depolayan dev bataryalar yerleştirip herkesin elektrik ihtiyacını kendinin sağlamasını amaçlardım.
Su'da tarıma yatırım yapıp küçük alanlarda daha fazla tarım üretimini sağlardım.
Devlet arazisi olan boş topraklara, devlet olarak yem,buğday,arpa( hayvancılığın temel ihtiyaçları) nı ekip ülkedeki hayvancılığı max. çıkartırdım.
İlkokul dan itibaren lise'ye kadar ingilizceyi zorunlu dil kılar (good morning class dan bahsetmiyorum) ülkedeki her bireyin 18. yaşını doldurduğunda üst düzey bir ingilizceye sahip olmasını hedeflerdim.
Hiçbir ülkenin dini,siyasi..vs görüşüne bakmadan benden önde olan ülkelerden ne kapabileceksem onun üzerine yoğunlaşırdım.
Komşum,ümmet dostum,tarihi geçmişim...vs ne olursa olsun benden geride olan hiçbir ülkenin iç-dış işlerine karışmadan en fazla " üzgünüz,kınıyoruz" der geçerdim.
Kimseye sevmediği fakat yapmazsa aç kalacağı işi yaptırmaz, kişinin ilgi alanı ne ise o işte yoğunlaşmasını sağlardım.
Daha çok yazarım da cümlelerin hep sonu -dim-dım la bitince insanın pek yazası gelmiyor