ödenmemiş 400 lira telpa taksidim sebebiyle bugün avukat tarafindan arandım 2000 liraya yakin bir ücret odememi söyledi. aksi halde haciz uygulayacaklarini söyledi. e-devlette mahkeme dosyasi açılmış fakat duruşma vs yok sadece açık icra ve mahkeme dosyasi var.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. 400 liraya bedel 2000₺ ödemem adilmidir?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. avukat tehditler savurdu zorla ödeyeceksiniz gibisinden ve ardı ardına ariyor. barolar birliğine sikayet etmem gerekmi?
3. eve haciz kalkti mi?
4. şirket ile iletisime geçip sadece 400 lira ödeyeceğimi bildirsem mümkün müdür.
1. e-devlette hangi icra dairesi gözüküyorsa oradan borç bilgisi alıp ödemeyi yapın.
2. Avukatı baroya kesinlikle şikayet edin, tehdit suçtur. Hatta imkanınız varsa savcılığa da suç duyurusunda bulunun.
3. Eve haciz kalkmadı sadece şartlar daha hafif.
4. Adresinize tebligat gelmedi ise şirketle görüşmeyi deneyebilirsiniz. (400 Tl ile şu andan itibaren kurtarabileceğinizi sanmıyorum. Şirket borç tahsili için ihtarname falan gönderdi ise noter masrafı falan olmuştur)