Değerli arkadaşlar selamun aleyküm öncelikle. Ben Tahir Bilici malumunuz bir süredir sosyal medya üzerine danışmanlık vs. yapmaktayım. Twitter mavi tik için twitter ekibi ile görüşmelerimiz oldu. Bunun üzerine Türkiye'de sadece 2 adet partner ajans mevcut bunlardan bir tanesi Doğan Medya Grubu bünyesinde bulunmakta diğerinin ismini maalesef paylaşmadılar. Görüşme içerisinde formun tekrardan aktif olması konusunu konuştuk. Eğer bir aksilik olmazsa forum yıl sonuna kadar açılmış olacaktır dediler. Sizlere bazı kişiler vs. mavi tik alma beyanında bulunuyorlar. Kalkıpta binlerce TL paranızı bu kişilere kaptırmayın çoğu zaten yapamıyorlar. R10 forumunda amacımız birbirimize sürekli yardımcı olmak ki zamanında bilirsiniz facebook mavi tik başvuru linkini karşılıksız siz değerli kardeşlerimle paylaşmıştım. Twitter forumları açıldığın da sizlere söz veriyorum uçuk fiyatlar olmadan uygun şekilde ayarlama yapacağım. Bu metni yazmamın en büyük sebebi maalesef bazı dolandırıcılar benim mavi tik aldığım hesaplara kendileri rozet almışlar gibi davranıp sizleri kandırmalarını görmemdir. Aşağıda ki listede mavi tik aldığım hesaplarım listesini paylaşıyorum. Gerekirse hepsine teker teker sorabilirsiniz Söz verdiğim gibi rozet başvuruları için az kaldı açıldığında sizlere elimden geldiğince yardımcı olacağım ve ödemeli iş yaptırmak isteyenlere de cok uygun fiyatlar vereceğim. Sizleri seviyor ve En Güzel Olan'a emanet ediyorum...

Bu arada listede ki iki işinin mavi tiki kullanıcı adı değişikliğinden dolayı düştü. Form açılınca o iki kişiye de alacağım