Arkadaşım ben bu forumda 7/24 takılmıyorum.Yılın yarısında zaten kendimi banlatıyorum.Çünkü yılın yarısında çifte vatandaşlığım olduğu için başka ülke de geçiriyorum ve böylece hesap güvenliği gibi bir derdim olmuyor.Benim anlatmak istediğim şey gençlerin 7/24 forum postcusu misali gibi R10.net sitesin de takılıp oy kullanmaya üşenmeleri acizliktir.Bu arada keşke her üye benim hayat standartlarımı yakalasada hayatını forumda geçirse ama öyle değil.Hatta dürüst olayım geçenler de bir admine de dediğim gibi ben R10.net de niye takılıyorum niye zaman geçiyorum bunu kendime bile izah edemiyorum.Çünkü R10.net süresinin bana kattığı zerre birşey yok.R10.net sitesi bana ne maddi ne manevi hiçbir halt katmıyor.
ABD ile ilgili herşeyi biliyorum.Zira vatandaşlarıyım.ABD olan bireysel gelişimin topluma katkıları konusunda çok haklısın.Alıntınızı geç fark ettim ve bu yüzden geç cevap veriyorum.Yoksa benim için her fikir değerlidir.Müsadenizi istiyorum.Red sparrow diye Digitürk de bir film var onu izlemeliyim.Acayip övüyorlar filmi yahu.
Ya Mercan hoca afedersinde ne diyosun,
R10.net sitesin de takılıp oy kullanmaya üşenmeleri acizliktir bu ne demek Allah aşkına sabah 8 gece 2 çalışıyorum gelmişşin,7/24 forumda takılıyosun diyosun napıyosun benlemi yatıp kalkıyosun anlamadımki!