Merhabalar ,
Web sitesi ve android uygulama yaptırmayı planlıyorum , öncelikle yapılacak olan sitede üyelik sistemi olacak isteğe bağlı facebook ile bağlanma olacak fakat ilk defa giriş yapan üyeye ekranda Hangi Derneğe kayıtlı olduğu sorulacak seçeneklerden üye olan kişi seçecek . Toplamda Anasayfa , Haberler , Etkinlikler , İletişim , Dernek şeklinde menüler bulunacak . Haberler bölümünde ilçe haberleri yer alacak , Dernek menüsünde ise kişinin ilk kayıt olduğunda seçtiği derneğe ait haberler karşısına gelecek , etkinlik bölümünde ise kişinin derneğine ait etkinlikler ve ilçede gerçekleşecek olan etkinlikleri görebilecek . İlk kayıt aşamasında kişiden kan grubu istenecek ve bu üyelerin kan grupları kayıtlı kalacak kan ihtiyacı olması durumunda aynı kan değerine sahip kişilerin telefonuna bildirim gidecek . Haberler , Dernek , Etkinlik Sayfalarında eklenen yeni içerikler telefona bildirim olarak gelecek ve etkinliklerin hatırlatması gelecek .
Bu şekilde Web sitesi ve android uygulama planladım bu siteninde yönetim paneli olmalı istediğim takdirde yeni mod ekleyebileceğim . Wordpress de az çok denedim fakat eksik eklentiler vs olmadı . Özelden Mesaj Atarak Fiyat Belirtebilirsiniz .
İyi Forumlar Dilerim .