uzunca yazdim ama cok yere degindim toplayamadim.
Ben de suan Almanyada calsiyorum (yasim sizin ki ile ayni 30) ve isimi elimde tutarak temmuz un 15i ile 25 i arasinda (nakliye sirketine bagli) Türkiyeye tasiniyoruz (esim ve oglum).
Belki isinizi elinizde tutup, baska bir ülkede yasamayi düsünebilirsiniz.
Bir hataniz mevcut. Almanya sartlarinda konusacaksak aylik calisma süreniz 160 saattir ortalama ( 20 x 8 olarak) siz 10 demissiniz yol ile, o da olur. Aylik ise ayirdiginiz süre 200 saat oluyor. 200 * 12*30 = 72000.
Arada 4.3 yil kayniyor haberin ola
Vaktiniz olursa yazabilirseniz sevinirim iyi fikirler cikacagina inaniyorum.
Su anda henüz kendi isim yok, bir yerde calisiyorum. Internet girisimlerim calistigim yerin haricinde. Internet girisimlerim yeterli kaynak sagladiginda gidecegim bende.
Evet hesaplama'da ufak yanlislik var ayin her günü calismiyoruz en azindan haftasonlarini eklersek birkac sene daha hesabimiza ekleniyor

.
Bu arada Türkiye'de kuracaginiz yeni yasaminizda da mutluluklar.
Galiba bu konuda yalnız değilmişim. 2017 yılında üniversite başladım ama okulun benim için olmadığını ve zaman kaybı olduğunu anlayıp ikinci dönem okula gitmeyip sürekli yeni bir şeyler öğrenerek kendimi geliştirme çabasındaydım. Şu sıralar bende sizin gibi düşünüyorum. Bu yaz kuracağım iş için sermaye olsun diye 4 aylık işe girdim. Bu dönem boyunca kendi pasif gelirimi online yaratmak için girişimlerimi sürdüreceğim. Okul sezonu açıldığında okula bir süre devam edip işlerin durumuna göre Estonya'da şirket kurup Filipinler'e yerleşmeyi düşünüyorum. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Oralarada karşılaşmak dileğiyle kendinize iyi bakın
Evet ayni hatayi bende yapmistim, girdigim yüksekokulun bana göre olmadigini anlamistim ve 2. siniftan okulu biraktim. Pismanda degilim, cünkü bugüne kadar bu belge hic lazim olmadi. Tabi sunu da ekleyeyim üniversite mezunu olmanin bir prestiji var halk arasinda. Tabi kendi islerinde basarili olursan bu da cok sorulmaz.
Pasif gelir konusunda erken yasta bana göre dogru mantigi bulmussun, dolayisiyla tebrik ederim.
Umarim islerin yolunda gider istedigin gibi, tabi ki gezi yörüngelerimde oralar da olucak. Islerim yolunda giderse Youtube kanalida acacagim mutlaka oralardayken, bu konunun altindan belirtirim iletisim halinde oluruz.
Basarilar.