ozermurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
taksitte geciken sürem 3 ay karşı taraf dava açmışsa onun mahkeme ücretini neden ben ödeyeyim. şirketle iletişime geçtim avukat ile aranızda halledin diyorlar.
avukatı tekrar aradığımda faiz+ 400 lira dosya masrafı diyor.
3 ayda bu kadar faiz almaları saçmalıktan ibaret avukata ana borcumu ve dava dosyam olarak 800 lira ödeme yapacak istediğimi söyleyince kadın fıttırdı o parayı ödeyeceksiniz evinize geliriz diyor bende buyrun bulabilirseniz gelin dedim hakaret davası açacağını söylüyor

eve girip çıkarlar o zaman her eşyadan 1 adet var .
araba abimin üzerine umarım el koymaya hakları yoktur
arsa tapuları mevcut fakat hisse ortağı fazla yinede el koyabilirlermi ? 2000 lira edecek arsa koy arsaların değeri daha fazla yinede haczedilirmi ?
3 ay içinda hacze gidebilirler gayet normal. Ayrıca açılmış dava için dosya masraflarınıda size ödetmeleri de normal cünkü sizin ödemediğiniz borç yüzünden bu dava açılıyor. Borcunuzu ödeseniz dahi mahkemeye bile harç parası ödemeniz gerekecek Ayrıca bulmalarına gerek ilerde karşınıza bir arsa alım satımında araba alımında yada bankadan kredi çekme durumunuzda karşınıza çıkacaktır.

ozermurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
taksitte geciken sürem 3 ay karşı taraf dava açmışsa onun mahkeme ücretini neden ben ödeyeyim. şirketle iletişime geçtim avukat ile aranızda halledin diyorlar.
avukatı tekrar aradığımda faiz+ 400 lira dosya masrafı diyor.
3 ayda bu kadar faiz almaları saçmalıktan ibaret avukata ana borcumu ve dava dosyam olarak 800 lira ödeme yapacak istediğimi söyleyince kadın fıttırdı o parayı ödeyeceksiniz evinize geliriz diyor bende buyrun bulabilirseniz gelin dedim hakaret davası açacağını söylüyor

eve girip çıkarlar o zaman her eşyadan 1 adet var .
araba abimin üzerine umarım el koymaya hakları yoktur
arsa tapuları mevcut fakat hisse ortağı fazla yinede el koyabilirlermi ? 2000 lira edecek arsa koy arsaların değeri daha fazla yinede haczedilirmi ?

Satışa dahi çıkarta bilirler avukatın aç gözlülüğüne bağlı 1 arkadaşımın başına gelmişti 7 yerden ipotek koydurmuştu 5 banka hesabı araba araması ve arsa satışı için.