Hocam şöyle bir fikir sunabilirim, api hakkında bilgim yok. Eğer api dökümanında renk parametresine birden fazla değer verme seçeneği sunulmamış ise; gidilecek çözüm yöntemlerinden biri 2 defa sorgu gönderip birinde örneğin mavi, diğerinde kırmızı değeri göndererek 2 sorgudan da dönen verileri bir dizide tutun, daha sonra array_merge() fonksiyonu ile iki diziyi birleştirip tek bir sorgudan dönen ver gibi kullanın. Tabii bu ilkel bir yöntem olur, tahminimce api dökümanı mevcutsa bunun için mutlaka daha kolay bir yöntem sunulmuştur. Sunulmadıysa söylediğim yöntem ile sorunu halledebilirsiniz.
işin komik tarafı bizden giden verilerde adetli gidiyor özellik kısmı , karşı tarafta karşılamada bir sorun olduğunu düşünüyorum ama bir taraftan da bakınca n11 yani ne kadar hatalı olabilirler ki .
Apinin sağlıklı çalışması için yöneticinin hesabınızı onaylaması gerekli. Satış yöneticiniz ile görüştünüzmü. Bazen müşterilerim bu konuyu atlıyor. Sadece unutmuşsunuzdur dikkatinizden kaçmıştır diyerek yazıyorum.
jira üzerinden destek talebi gönderdim bakalım ne cevap verecekler buna
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar hala çözüm arayışındayım.