tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendin bir yere gidiyorsun diye savunmana gerek yok. body nin bir spor olduğunu söyleyenle zaten konuşacak birşey kalmamıştır. ayrıca kendi yorumunu yap kenara çekil. beni ne alıntılayıp laf yetiştirme peşindesin.
Niye sinirlendiniz onu anlamadım? Burası forum ve forumun amacı paylaşım yapıp etkileşim içerisinde olmaktır. Ayrıca yersiz ve saçma eleştiride bulunuyorsunuz. Ben kendim gitmeden öncede savunuyordum. İnsan kendi vücuduna değer verip ona iyi bakmalı. Spor değilde nedir peki? Sizin bu söylediklerinizi aklınız mantığınız alıyor mu yani? 2 aydır başladım gayet iyiyim. Oldukça zayıftım 54 kiloydum şu an 61 kiloyum. Sizinle bir mevzum yok veya laf yetiştirme çabam yok. Tribe girmenize anlam veremedim )

Spor gözüyle bakmamanız çok ilginç. Ne yani bodyciler hiçbir şey yapmadan mı o vücudu yapıyor? Sadece protein ve steroid kullanarak kendi kendine oluşuyor mu zannediyorsunuz? Kaldırdıkları ağırlıkların haddi hesabı yok. Çekilen barfiksler, mekikler bunlar spor değil mi? Spor anlayışınız sadece futbol, basketbol vs. mi? Yüzmeye de gidiyorum her gün. İkisinin de hakkını yiyemem. İkisi de faydalı. Lakin vücut geliştirmeye gitme bırakınca 30 kilo alıyorsun demeniz saçma.

Neyse iyi forumlar.