StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cocukken saklambaç oynuyordum, bi merdiven altına saklandım beni buldular merdiven altındaki ışığı yakınca etrafımdaki hamam böceklerini görünce o an psikolojim bozuldu bunları nerede görsem korkuyorum, çok hızlı hareket ediyorlar bazıları var psikopat üzerine üzerine geliyorlar.detan markalı kapsül ilacı var, buz dolabı, çamaşır - bulaşık makinesinin altına birer tane koyun azalma olacaktır.Geçmiş olsun
Valla o dediğiniz malesef gelip yemeğini o kapsülden yiyecek, geri yuvasına dönecek ve temas edince yuvada ölecekler.
Geçmişte o da çözüm olmadı, Wc Banyo tuğlaya kadar indirdim tadilat yaptım evde 3 ay.
Hatta baca tespitinden sonra bacasız aspiratör aldım bacayı kapattım.
Dedim wc den çıkıyor heralde, bina girişine kanalizasyon için kapaklı gider taktım, lavabolara kapalı gider taktım.
Yeni yeni anladım ki kombiden geliyorlar son geçişleri ama kombi tesisatını değişmem lazım uzun hikaye o da.
Gelmesin diye bir ilaç illak bilen vardır. Lanet birşey yeminle, örümcek fobim var ama yavaş hareket eder sıkıntı yok.
Çat diye olur olmaz çıkıyor, elinde çocuk olsa fırlatırsın. Az daha kafama düşüyordu yani artık çözmem lazım.