ruudler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese verdiği bilgi için çok teşekkür ederim. Tek tek alıntılayamadım ama herkesin mesajını okudum, bilgilendirme için sağolun..

Konuyla ilgili güncelleme ;

Pek umudumuz olmadan, kendi kalemize gol attığımızı bile bile ( servis kurulumu gerekiyor muş televizyonlarda garanti başlaması için) servis çağırdık. Tabii bunu 3 ay sonra da yapmamız biraz garip karşılandı servis tarafından.

Ancak gelen arkadaş insan olduğu için, sorunun bizden kaynaklamadığını düşündü. Zaten herhangi bir kutulayıp ürünü göstermedik, açtığımız gibi duruyordu. Kendisine olanı biteni direkt söyledik. Bir arkadaş pm atmıştı, kutulayıp, yeni açılıyormuş gibi gösterin demişti

Hiç yalan dolana gerek kalmadan herşeyi söyledik. Baktı, inceledi. Ben açtım kutuyu, servis raporunu ona göre hazırlıyordum dedi tabii değişik bir sevinç oldu bizde.

Servis raporunu bize mail attı, hepsiburadan da iade süreci başlattık. Haftaya kargolayacağız ve sorun çözülecek.

Detaylı niye anlattım diye düşünen olursa, dürüstlükten zarar gelmez adlı konumuz olsun istedim.

Tekrar herkese teşekkürler.
Çok güzel. Servise helal olsun, size de geçmiş olsun. Hepsiburada'nın en sevdiğim tarafı kolay iade. Bugüne kadar birkaç sefer iade yapmam gerekti, hiçbirinde sorun yaşamadım. Sonraki alışverişlerinizde aklınızda olsun.