Peki avrupa sınırları dışındaki bir ülke neden zenginleşmiyor?
Yani hollandayı hala tek görüyorsunuz çok şaşırıyorum bu ap açık körlük.
Yunanistan gezisinde şunu farkettim mesela, yunanlılar krizde olmalarına rağmen su 1 eur yani 5 tl idi eğlencelerine devam ediyorlardı yunanistanı kim besliyor biliyormusunuz vatikan çünkü mitoloji tanrı tarihçe gibi geçmişleri var yunanistanın hristiyanlık dünyasında atalardan gelen bir önemi var. Yunanistan krizde olmasına rağmen ab yardım etti besledi hatta bir çok ab ülkesi tepki gösterdi bu duruma sırtımızdan geçiniyorlar diye. Hollandayı tek görmek çok komik yani resmen wikilerden alıyor rakamı okuyor ha tamam bu adamlar 2018 de sömürüü bırakmış diyor. pkkya giden bir çok silahın hollanda uçaklarıyla gittiğinide bilmiyor bunlar. Hollanda demekki dolaylı olarak sömürüyor terörü finanse ediyor 2.dünya ülkelerinin gelişimini engelliyor tabi bunu tek başına yapmıyor bütün ab ülkelerinin bir rolü var. Almanya bile abdye ufak bi kafa tutayım dedi abd hemen passatlardaki egsoz emisyon hilesini ortaya çıkardı milyon dolarlık cezalar kestirdi fabrikasına. yakın zamanda yaşadığımız güncel olaylardan bahsediyorumki komplo teorisi demeyin diye, bir sürü fabrika var üretimde var ama ihraç edemiyorsun hepsi parmak sallıyor sana.
İşin özeti şu Dünyayı güçlü olan yönetir ve her zaman güçlü olana hayranlık duyulur şmdi biz abye abdye hayranlık duyuyoruz batıya.
Osmanlı Dünyayı yönetirken fransadaki mahallelerde fes takıp nargile içilen mekanlar varmış ve insanlar hayranlık duyuyormuş.
Yani güçlü olana hayranlık duyarsın. Biz daha içimizdeki pisliği temizleyemedikki üretime geçelim ayağa kalkalım temizliyorsun adam doları yükseltiyor.Ya Küba venezuela gibi aç kalacaksın emperyalizme karşı gelerek yada yalayacaksın yerinde sayacaksın. Maduro neden türkiyeye sürekli geliyor ziyaret ediyor sanıyorsun.