HAMAZE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam daha önce ödeme yapıp, iş alamadığımız oldu. adam forumdan uzaklaştırıldı, şikayet konusunu halen duruyor. bakabilirsiniz.
ve maalesef forumda bu tarz insan fazlasıyla var. benim üyeliğim ve ticaret sayım az olabilir. fakat ben r10 a 2006 yılında kayıt oldum, bir çok da işlemim vardı. o yıl askere gittim, sonra şifreyi unuttum giremedim, daha sonra veritabanı vesayre gitti derken, bu sene yeniden üye oldum.
forumda bu yıl iş yapıp, ticaret puanı kullanmadığım da oldu. mesela 11 senelik üye olan @LaSoMBRa; ile, önce iş sonra ödeme şeklinde de çalıştık. kendisi on numara iş çıkardı ve ödemesini de aldı. css konusunda yardımcı olamadı, yoksa sıkıntı yok.
ayrıca işi yapın , bana teslim edin, sonra ödeme yapayım demiyorum. ben istediğimi size söylerim, siz de nasıl yapacağınızı bana söylersiniz. mutabık kalırız, fiyat ve süreyi konuşuruz. süre gelince siz bana işi gösterirsiniz (kendi sunucunuzda) ben de ödememi yapar, işi teslim alırım. demek istediğim ortada olmayan, belki de hiç olmayacak bir şeye para vermek istemem diyorum.

arayış devam ediyor..
PM Rica Edebilirmiyim Hocam. Çok Vaktimi Alacak Birşey Değilse Ücretsiz Yardımcı Olayım.