Senide bu sözlerle mi? kandırdılar. Devamlı kandırılan aldatılan hatta ilkokul mezunu bir teröristin bile kandırdığı bir sözü bir sözünü tutmayan sürekli kendi kendini yalanlayan bir adamı neden seçsin bu halk?

O kapatılan araba fabrikalarını bu iktidarın çizgisini takip ettiği yolundan gittiği Adnan Menderes zihniyeti Amerika ile bir olup kapattı. Başa gelecek yeni iktidar neden yıksın yapılanları. Hem kendileride açıklama yaptı saray yıkılmayacak korkma Bilim ve Arge merkezi olacak. Millet çalışacak üretecek millet bahçelerinde yuvarlanıp bedava kek yemeyecek.

UfLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla gencler cogunuzdan büyügümdür. siyaset buradan yazmakla olmuyor o şunu yapmış bu şunu yapmış ben 5 6 secim gördüm. askerden geldigimde 6 ay tulum giymedim. yukardada yazdım şu hükümet 4 senede başkaları yönetse keşkede bi görsek ne olacagını size söleyim.

şimdi yeni gelenler eskilerin yaptıklarını 4 senede anca yıkarlar. yıkıyoruz diye bir işte yapmazlar. hani şimdiki hükümete ambargo yapıyorlarya. ? şimdi güc kimde şuanki hükümetin sagında solunda yandaşlarında. sıra bunlara gelir bunlarda yeni hükümete bu sekilde ambargo koyarlar işci cıkarılar ws ws anlamışınzıdır. gene ceremesini sen ben o cekeriz. türkiye bayagı geri gider olacagıda bu