AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"40-50 TL gibi günlük fiyatlarla"

En son kaç yılında araba kiraladınız hocam, ya da hangi arabayı kiraladınız Epey pahalandı piyasa. Ancak şöyle bir olay var, Vodafone'un Budget ile anlaşması var. Eğer kullanıyorsanız, indirim alabilirsiniz. Ben 3 günlük Aveo için 430 TL ödemiştim. Ama babam Budget kampanyasıyla 1 haftalık Focus'a aynı parayı vermişti.
Arkadaşıma görüştüm o da 1 ay önce, 40 TL'ye kiraladığını söyledi. Tabi bunlar kampanya işte, denk gelirse .) Teşekkür ederim.

kralmchalen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam https://skyscanner.com.tr'da aratır mısınız daha uygun fiyata diye biliyorum. Ama yaz dönemi olduğu için artması muhtemel.
Oradan da bakıyorum. Fiyatlar hep aynı, teşekkür ederim.

TurgayGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kadar erken kiralarsan, o kadar ucuza ödersin. Sana tavsiyem, renaltcars.com . 300 tl krediden depozito olarak çekip 3 gün sonra geri yatırıyor ama en uygunu o. Ondan sonra garenta en temizi sorun yaşamazsınız tahminimce. 1 Sene boyunca onlardan ara ara kiraladım.

NOt: rentalcars.com dan kiralarsanız istediğiniz araç kalmazsa üst segment araç verilir, bana 4-5 defa üst segment denk geldi. Bazen araç olmayınca 1-2 saat bekletebiliyor tek sorun olabileccek nokta bu benim gördüğüm.
Buraya da bakacağım hocam, teşekkür ederim.