Valla her firsatta sunu ozellestirdi bunu ozellestirdi diyenleri anlamiyorum. Arkadaslar ozellestirmeleri desteklemeliyiz ve ulkemize katmaliyiz devlet tabi ki elindeki varliklari ozellestirecek ki zaten devletin o sektore girme amaci sektorun para kazanilabilir oldugunu ve ilk yatirim riskini uslenip kurumu ozel sektore devretmektir unutmamak gerekir.
Ozellestirmeleri elestirmektense ozellestirmelerin adil yapilip yapilmadigini konusalim ya da ne bileyim ozellestirmeleri gelistirmek icin bir oneri sunalim mesale yerli bir firma alirsa %5-10-15 daha uyguna verilsin maksat para ulkede kalsin, her turlu bu para bizim ulkemize katki saglayacaktir.
Anlamadim bir diger konu da ulkeyi sagcisi yonetir solcusu gelir sagcinin yaptiklarini yikar baska birsey yapar su mantik da ters biraz yapici olmayi ogrensek ya bak o baslamis bizde bitirelim yok arkadas gecen Muharrem bey diyor ki yok o projeyi iptal edecegiz yok sunu yikacagiz nasil bir mantik bu ya yapilan o kadar emek harcanan bir seyi yikmanin sana ulkene ne faydasi olacak anlamiyorum. Birde buna secim vaadi boyle bir vaade oy verenin vay haline diyeyim. Yanlis anlamayin sagci yada solcu oldugumdan degil ulkeye yapilan birseyi yikmak nedir bunu kim savunabilir ?