Devlet dairelerinin içerisindeki gevşeklikleri denetlememek de bir hata elbet.
Örneğin hastaneler 3 ayda bir denetime girer. Tüm evraklar tamdır birçok hastanede, denetleme mekanizması oturmuş. Bu sebeple de hastanelerde hizmet güzel şuan. Devlet memuru olsan da amirinden korkarsın ve o işi yaparsın, mecbursun.
E hastanede bu denetlemeyi yapabiliyorsan, bu mekanizmayı oturttuysan, diğer tüm devlet kurumlarında da denetleme yapacaksın. O adam orada yatamayacak. Yatmamalı.
İlle özelleştirmek gerekmiyor, satmak yerine her devlet dairesini özel sektör mantığı ile denetlesin yetkililer. Buna tüm kurumların ihtiyacı var.
Ben sizi şahsen olmasa da, konularınızdan tanıyorum. Ne günler geçirip bu güne geldiğinizi de biliyorum anlattığınız kadarı ile. Her zaman da takdir etmişimdir azminizi. Cehalet okumamak değil, kendini geliştirmemektir kanımca. O cehalet vurgusu yapanlar, sizi tanımadan ve bilmeden yapmışlardır. Kırmadan dökmeden tartışmak lazım bu konuları. AK-KARA değil de biraz da GRİ taraftan görmek gerek siyaseti. Ama malesef ülkemizde siyaset bu şekilde konuşuluyor her yerde. Orta yolu bulmak isteyen yok pek fazla.
Hehehe ben 11 senelik memurum, ben ev alamıyorum
Size de iyi forumlar.
senin eşin çalışmaz alamamışındır alanlar var
"benim hanımda çalışsaydı oo dünyayı satın alırdım" ama cevremdede var.
kastamonu tosyada yaşıyorum ufak bir ilçe de yaşıyorum. emniyet müdürü babamın arkadaşı idi karakolda 30 35 tane memur vardı bundan 20 sene öncesini konuşuyorum. babamdan arabasını ödünc alırlardı hiç birininde aracı yoktu. şimdi alayı spor arabaya biniyor cogununda eşinin arabası var. işde bizim yaşımız 40 oldugu için eskileri biz cok iyi biliyoruz. burada 20 yaşındaki arkadaşlar şöle böle kesiyorlar atiyorlar. bu ülde 20 sen içinde füze yapıpda ayamı cıkacaktı bunu anlamıyorum ben

aya yolculugamı cıkacaktı ne bekliyor bu insanlar herşey birden olmazki sırayla olduki zaten yaptırmazlar biz kücük bir ülkeyiz.... hadi ben suyla calışan araba yaptım ertesi gün cenazemi bulamazsın turkiyede