UfLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi güzel yazmışsın uzun uzun hastane ve doktorların cebi doluyor demişsin bi 16 sen önceye gidelim.
doktorların eskiden özel muayne ofisleri vardı. doktorlar hastanede kimseye bakmazlardı ofisime gel derdi orada bakar özel ücret alırdı ben kücük bir ilcede oturuyorum nufus 20 bin her doktorun özel muayne yeri vardı büyük illeri düşünemiyorum.

özel sektore devrediyorlar satiyorlar demişsin. benim biladerimin kayın pederi şeker pancarı dairesinde calişiyor bir ayagı sakat 60 yaşında emekliligi geçmiş 4 binlira maaş alıyor akşama kadarda oturuyorlar ve inan 1 kişinin yapacagı işi 10 kişi yapıyor bunlar devlete büyük yük. işden cıkarsa vay efendim işden cıkardılar diger türlü devam etseler bu seferde devlete zararı var yani bize zararları var biz veriyoruz onların maaşlarını. yahu bizzat adam diyor yılalrca bedavadan maaş aldık. adam emekliligini isdedi emekli oldu. herşey 4 4 lük olamaz. hükümet de kötü insanalr yokmu bir sürü var onlarada sıra gelir onlarıda temizlerler. hayırlısı ben tartışıp birilerini üzmek isdemiyorum yukardan birisi laf etmiş ben cahilim ya aslında o benden cahil. ses etmedim. etmemde ben ilk okul mezunuyum o gitsin emsalleriyle takışsın. valla biz daha önce boşa yaşamışız. benim babam 30 sene çalıştı ev bile alamadı. teyzemin cocukları karı koca 2 senede ev araba aldılar neyse uzun lafın kısası uzatmıycam. biz webmasderler olarak oturdugumuz yerden ayda 3 5 10 50 100 bin tl kzanıp ülkeyi boklamayalım boklayanalr var o dedigim paraları kazanıyorlar cok zoruma gidiyor laf etmeleri insan yedigi ekmeğe nankor olamaz iyi forumlar.
Devlet dairelerinin içerisindeki gevşeklikleri denetlememek de bir hata elbet.
Örneğin hastaneler 3 ayda bir denetime girer. Tüm evraklar tamdır birçok hastanede, denetleme mekanizması oturmuş. Bu sebeple de hastanelerde hizmet güzel şuan. Devlet memuru olsan da amirinden korkarsın ve o işi yaparsın, mecbursun.
E hastanede bu denetlemeyi yapabiliyorsan, bu mekanizmayı oturttuysan, diğer tüm devlet kurumlarında da denetleme yapacaksın. O adam orada yatamayacak. Yatmamalı.
İlle özelleştirmek gerekmiyor, satmak yerine her devlet dairesini özel sektör mantığı ile denetlesin yetkililer. Buna tüm kurumların ihtiyacı var.

Ben sizi şahsen olmasa da, konularınızdan tanıyorum. Ne günler geçirip bu güne geldiğinizi de biliyorum anlattığınız kadarı ile. Her zaman da takdir etmişimdir azminizi. Cehalet okumamak değil, kendini geliştirmemektir kanımca. O cehalet vurgusu yapanlar, sizi tanımadan ve bilmeden yapmışlardır. Kırmadan dökmeden tartışmak lazım bu konuları. AK-KARA değil de biraz da GRİ taraftan görmek gerek siyaseti. Ama malesef ülkemizde siyaset bu şekilde konuşuluyor her yerde. Orta yolu bulmak isteyen yok pek fazla.

Hehehe ben 11 senelik memurum, ben ev alamıyorum

Size de iyi forumlar.