dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
madem veriyor devletimiz sen niye kurmuyorssun?

devletin veriyor da kime veriyor yine zengine veriyor. demirel özal kime veriyorduysa aynı adam şuan akp li oldu hala yiyor. siz körler de devlet veriyor vatandaş çalışmıyor hikayesini anlat anlat dur.

devlet veriyor bir deri bir kemik kalmış piyasada 3bin liraya satılan hayvanı 8 bin liradan sayarak veriyor.

öyle ezberden atma gel sana ispatıyla göstereyim afyonda.

hastane yol köprü gecit herşeyi yap işlet devretle yaptırıyorsun peki milyarlarca lira para nereye gidiyor? o faizleri kime ödüyorsun?

fetö gitti fetö benzeri yapılanma her ilçede yeniden başladı. sözüm ona risale okuyorlar. öğrencilere 50 şer 100 er lira para vererek oralara çekiyorlar okullardan ve bu oluşumlar devletyetkililerinden destek görüyor para yardımı alıyorlar yoksa oraların kirasıydı bilmem neyiydi bunlar basitçe altından kalkılacak şeyler değil.
İdeolojik siniriniz okadar fazlaki yazıyı okumadan cevaba geçiyorsunuz.
"Ama gelmezsin çünkü avmlerde burger yerken instagramda selfie çekersin çünkü sen tüketicisin artık" diye yazdım.
Yani bende tüketiciyim kendimi eleştriyorum Devlet veriyor ama başvurmuyorum sizin gibi tüketiciyim üretici olamıyorum. Burda kıvırmaya gerek yok sağlam proje yapıp hibe alan bir çok kuruluşun web sitesini yaptım. Patronlarla konuşuyorum ezbere konuşmuyorum Devletimi seviyorum sırf ideolojisi farklı kişiler yönetiyor diye nefret etmiyorum veya avrupaya hayranlık duymuyorum.
Adam basit bir taş atolyesiydi Devlete başvurdu şimdi 3-5 tane taş kesici makinası var taş işleme yi elle değil cnc makinasıyla yapıyor devletin zimmetlediği makinalar bunlar.
Afişi bas katalogu bas web siteni yap yarısınıda ben karşılarım diyor. Devletinin doğal gaz petrol gibi gelirleri yok devletin hep böyleydi ben eskiye göre refah düzeyinin arttığını görüyorum. Ama siz ideolojik olarak kendinize yakın birinin sizi yönetmediğini düşündüğünüz için sürekli aşağılayıp beğenmiyorsunuz ne olursa olsun negatif düşünüyorsunuz.
Beğenmemek demokratik hakkınız saygı duyuyorum. Ama çokta insafsız olmayın