Arkadaşlar firmayı da sahibini de tanımam ancak 11 saat - 24 saat, bunlar geç değil. Siz avrupadan amerikadan hizmet alın da görün. Ben 3-4 gün beklediğimi biliyorum. Karşınızdaki kişi size hizmet satıyor, destek paketi satmıyor. Bunu genel olarak söylüyorum. Bu tarz satışlarda destek talepleriniz için yüksek beklentide olmayın. Destek alabiliyor musunuz? Aldığınız destek gerçekten yerinde mi? Sorunlarınız çözülüyor mu? 11 saat beklemek, 24 saat beklemek çok değil. 48 saate kadar olabilir. Mesai saati dışında ( haftasonları, bayramlar vs hariç ) 48 saatten sonraki üzeri destek çözümlerinde haklısınız. Beklentinizi bu kadar yüksek tutmayın.

Dünya artık bu tarz online hizmet satışlarında destek için ekstra ücret talep etme aşamasına geçiyor. Birkaç yurt dışı firmalarında denk geldim. Hatta en yakın örneği envato market bir süredir 6 aydan sonraki destekler için ekstra ücret talep ediyor. Dünya artık Destek paketi satıyor. Hemde seviye olarak. x saat x gün vs.. Kısa vadede olmasa da orta vadede ülkemizde de bunun uygulanacağına inanıyorum. Maalesef ki bizim müşteri kitlemiz de bunu hakediyor.