Bende Hakkari Yüksekovaya gidiyorum. Görünen ile aktarılan farklı. Yaşananlar ile gösterilenler de farklı. TSK her gün şehit verirken, şehit ola askerin maaşı millete batarken abuk subuk çelınç ile askeri personelin 10 katı para alan tiplere ben gülmüyorum. Ülkenin genel zeka seviyesi düşük. Bu video da kafalar için prim halk için helal olsun gitmişler mesajıdır.
Öyle zaten ben aksini de söylemedim. Şehit olan askerin maaşı kime batıyor bilmiyorum hiç öyle bir haber de görmedim şahsen. Maaş seviye konusu apayrı bir konu finans ve politika konusunda iyi olmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim. Askeri personelden fazla maaş alınmasın mı demek istediniz anlamadım. İnsanlar karşısındakine kendinden neyi iyi sunabiliyorsa ve bunu ne kadar iyi satabiliyorsa o kadar kazanır. Askeri personelin maaşını personel kendi belirlemiyor, devlet belirliyor ordu belirliyor. O yüzden o konulara girmek bu konu başlığı altında gereksiz olur.
Benim söylediğim şey, oradaki askerlerimiz de "zeka seviyesi" düşük insanların arasından geliyor. Yani izliyor olmaları, gülmeleri olabilir ve bu insanlar da asker değil, ünlü, kameralarla gelmişler en azından. Askerlere moraldir bu. (Ben de bunları izlemiyorum, birisi de hemşehrim; birlikte maç izlemişliğimiz de var ama zerre gülmüyorum güleni de anlamıyorum. Fakat askerdeyken gelseler sevinirdim.)