İlk 5 gün dediğiniz sorunları yaşayıp bende çok şikayet konuları açtım forumda merak etmeyin

fakat her allahın günü 2 adet destek talebinden sonra düzelttiler. Şuan çok stabil hız alıyorum.
Dediğiniz siteden hız testim. Ping yüksek yeğenler online oyun atıyor
Hız testi sonucum
Evet taahhüt dezavantajı var, Türk.Net'inde o avantajı var. Özellikle internette bu şekilde özgürleşme hareketlerini sonuna kadar bende desteklemek istiyorum, tek büyük bir elin altında olmak istemiyorum, istediğim zaman vazgeçmek için özgür olmak istiyorum ama Türk net arkadaşın dediği gibi bu işi biraz şişirerek yapıyor, bizler şişirdik belki de bu balonu AKN o kadar canımızı yaktı ki AKN yok deyince çok büyüttük gözümüzde. bazı temel noktalar bir yerlerde eksik bence de, aynen katılıyorum ki şişirilmiş bir balon. Siz mesela TTNET'in standart halini Türk.Net'te yakayabildiğiniz için çok güzel hissediyorsunuz şuan çünkü bir yerlerinde çok büyük eksiklik yaşayanlar var.
Valla hocam aynen senin gibi şansa çok memnun olanlarda var ancak dediğim gibi bana 16'dan fazla hız veremeyiz hattınız desteklemiyor dediler, "sizin siteden test ettim 30 u gördüm" diyorum "yok desteklemiyor diyor" cevap olarak hanımefendiler.

TTnet'e geçtim çok memnunum, Bir hizmet alırken muhattap bulamamak gerçekten insanı kötü ediyor. İçinden çıkılamaz 1-2 haftanıza mâl olacak bir hata belki 10 senede 1 defa başınıza gelir ama fitil eder adamı. Karşı apartman kazdırıp kablonuzu koparsa hapı yuttunuz.