Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiztesti.com ' u mu referans alıyorsunuz ?
http://turk.net/internet-hiz-testi/ buradan yapar mısınız? Ya da speedtest.net'ten Türk.net'in seçerek yapar mısınız ? Ping 915 çok farklı bir şey çünkü.
Türknet'e ilk geçtiğim 2 -3 gün benim içinde berbattı 6 mbit alıyordum. Şuan en az 28-29 megabit alıyorum 35 megabitlik paketimde.

1080 p video açık ayrıca 6 cihaz bağlı şekilde internet hızım. Bu iş biraz şans meselesi

Verdiğiniz sitede çıkan sonucum bu : https://www.hiztesti.com.tr/result/5...3bd2959a4d44f0
şuanda 1080 p video açık o şekildeki hız sonucu.
Ayrıca 6 cihaz bağlı.
Hocam şansa kedere eğer mahallede çok aşırı internet kullanımı yoktur o yüzden böyle sonuç almışsındır. Ancak eğer gerçekten sıkışıklık olunca Türk Net cacık oluyor maalesef. Çok kullanılan saatlerde internet musluktan akan su gibi azalıveriyor. Ayrıca gerçekten müşteri hizmetlerini evden 2 çocuk yürütüyormuş gibi. R10'dan 5 adam tut maaşlı çalışsınlar evlerinden çok daha iyisini yaparlar müşteri hizmetlerinin.

Başlığa Aynen Katılıyorum !

Türk.Net'in en fazla 16 mbit destekliyor fazlasını veremeyiz deyip gerçekten fazlasını vermedikleri, kendi sitesindeki hız testinde bile 30mbit hızı görmeme rağmen (ttnet ile) yok desteklemez dedikleri hattıma tekrar 72 TL verip Türk Telekoma geçtim. Asla yavaşlatma ya da limitlendirme gibi bir şey yok diyor heryerde ama Türk Telekom özelleştiğinden hem parasını harcayıp emek verdiği altyapısını özgürce kullandırmaz Türk.net'e benim mantığımca. görüldüğü/gördüğüm üzere kullandırmıyor da.

100 GB AKN'li 35mbiti çok rahat gördüğüm ve 72 TL verdiğim Türk Telekom hattım'ın AKN dolduktan sonraki hız testi aşağıdaki gibidir.

Türk Telekom'da internetim bir kere gitti, oda modemin arkasındaki port kırılmış iyice, bakmak aklıma gelmedi, aynı gün akşam görevli arkadaş geldi bilgisayara bağlı kablonun portlarını yeniledi 5 kuruş almadan gayet resmi bir şekilde gitti. Aksilik olma durumunda muhattap bulmak gerçekten büyük bir avantaj. Türk Telekomu telefonda konuşarak müşteri temsilcisi ile paket alırsanız gerçekten uygun tarifeler karşınıza çıkabilir.