Yıllardır TTnet kullandık sorun olmuyordu olduğunda da muhattap olacak birini bulup çözüme kavuşuyorduk, ardından Vodafone'a geçtik onda da rahattık taahhüt bitince yenilik iyidir dedik ve özellikle bu forumda yazılanları okuyunca Turk net'e geçtik, geçmez olaydık.
- VDSL satıp, bir hafta internet gelmeyince, "sizin mahallenizde vdsl desteklemiyor" diyip adsl'e geçirdiler
- Pakette bulunan ev telefonu hizmetini hiç kullanamadım, telefonunuz tedbir için kapatılmıştır, 9'a basarak müşteri temsilcimiz ile görüşüp açtırabilirsiniz diyor, yeni abonelik işlemleri dışında hiçbir şekilde müşteri temsilcisine ulaşılamıyor, yok. yeni abonelik işlemlerini yapan temsilciye sorunu anlatınca sizi aktarıyorum diyip tekrar başa yani robota aktarıyor
- İnternet 1-2 haftadır o kadar yavaş ki, bazen olmuyor bile. kendi sitelerinden hız testi yapayım diye açtım bağlantı çok yavaş olduğu için uyarı verdi ve test açılmadı, başka bir siteden yaptığım hız testini aşağıda paylaşıyorum
Ping 915ms
Down 1.44
Up 0
Ben Türk Neti 1.5 yıla yakın kullandım ve şu an dondurdum okulum bittiği için bu türk nette genellikle sorunlar kişisel oluyor.Çünkü ben gerçekten doyasıya kullandım diyebilirim.Bana verilen hız 50mbit down 3bit upload verildi ve o değerleri de tamamıyla gördüm ve hiçbir sıkıntı olmadı sadece bir kere oldu ve ondada 2 gün internetsiz kaldım o konuda size katılabilirim bir arıza olduğu zaman birilerine ulaşamıyorsunuz arızanın kendi kendine çözülmesini beklemekten başka bir yolu yok malesef.