Merhaba arkadaslar,

Bu konuyu acmak icin yaklasik olarak 3 -5 senedir niyetleniyordum kismet buguneymis artik bekleme yapmiyacagim yeterince bilgiye ve deneyime sahip oldugumu dusunuyorum. R10 a ilk uye oldugumda yil 2008 di bunun onceside var Hollandada bir cok site actim sattim kapattim vs.
Kisaca kendimden bahsedeyim 12 yasindan itibaren hollanda amsterdamda yasiyorum dili ogrendikten sonra kendimi tutamayip 18 yasimda ticarete atildim ve firmami kurdum Ayakkabi,canta,kemer TREND giyim uzerine 1 magza ve 1 e-ticaret sitem var suan hala aktif mallari tedarik ettigim ulkeler Almanya,fransa,cin ve RPT si zor modeller. senelik e-ticaretin yaklasik curosu 150k euro magzayida katarsak ortalama 300K 350K curo donuyor, simdi gelelim konuya , Bu konuyu neden actim.
Turkiye-Hollanda arasi kendi ticaret zincirimi kurmak istiyorum ve ileriye tasimak istiyorum memleketimizin firmalariyla calismak onlara buradaki imkanlari pazarlamasini toptan ve ya direk satislari ustelenmek istiyorum,
Hic bir onceligim yok , Aradigim firmalar gucu olan ileriyi dusunen avrupaya acilmak isteyen elinde sinirsiz stok YERLI URETIM yapan baba yigit fikir suna bilen arge ye onem veren yari yolda birakmayan arkadaslar ariyorum illaki gidip gelinecek yuz yuze gorusmeler tercihim dir Herseyin para olmadigini bilen ticareti seven ruhuna isleyen insanlari ariyorum.

Yapmaniz gereken Bana PM atin ve telefon numaranizi birakin goruselim,
Hangi sektorde oldugunuz ve sehriniz yada whasapp +31643674671

Aramizda genc girismci uzun yillardir ticaretle ugrasan arkadaslar oldugunu biliyorum, beyin firtinasi yaptiysaniz bu urunu burda satabilsek daha cok kazaniriz diyen arakadaslar kesin vardir ve bu arakdaslara ihtiyacimiz var birlikten guc dogar.

Tek urunde olabilir her ne satiyorsaniz fark etmez sadece bir pazar arastirmasina bakar proje.

2-3 Gunde e-ticaret magza acarim gerekirse magzada acilir hedef Hollanda,Almanya,Belcika pazari

Saygilar,

Dostlar actigim konuda ve yazdigimda bir yanlis varsa uyarin lutfen hedefimiz KAZAN=KAZAN