WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu kirazların tüketim ömrü nedir ? Biz pazardan alıyoruz 3 gün sonra çürüyor bozuluyor vs. Bunda da böyle bir durum söz konusu mu ?

Eğer aldıktan 3-5 gün sonra bozulmuyorsa hesap numaranı gönder hocam biz de tadalım :P
furkanyurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İl dışı gönderim de paketleme nasıl oluyor ? en fazla ne kadar uzağa gönderdiniz tazeliğini koruyor mu hala. 2-3 gün yolda geçireceği için merak ediyorum. teşekkürler
Ekpyrosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ankarada mısınız? elden alınca fiyat nedir?
Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sevkiyat gunleriniz sanirim haftada 2 gün. Hangi günler sevk ediliyor ? Birde vişne satışıniz varmidir ?
BurakNecip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ankarada elden alma şansımız var mı ?
Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Karaman'a tahmini kaç günde gelir? Alanya üzeri gelirse 2 gün, Ermenek üzeri gelirse ertesi gün oluyor genelde.
ercankb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende sipariş vermeyi düşünüyorum da kargo işi düşündürüyor. Bu sene şöyle tadı yerinde bir kiraz yiyemedik hep tadı bozuktu. Kastamonu'ya kargo ne kadar sürede gelir bu sıcakta gelene kadar ne olur orası muamma
toLqahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel mesaj atıyorum sorun Yaşama diye.
Değerli dostlar
İsteğiniz/uyarılarınız üzere Memelektte akiama kadar topladığımız kirazları Konya merkeze getirdik. Burada hazırlayıp, kolileyip, faturasını barkodunu oluşturup yolluyoruz. Hemen haberiniz olsun diye alıntı yapıyorum. Birkaç saate biter.
Cuma ve Haftaya yeniden sevkiyat yaparız