hurtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam n11 gg. Vs. Gibi buyuk sitelerin yanında barınabilmek için iyi reklam bütçeleri ayırmak gerekir. Zaten e-ticaret özürlü olan bir ülkede aynı ürün sizin siztenizde ve n11 de varsa güvenlik açısından n11 gibi siteler tercih ediliyor. Bu sizin sitenizin güvenliksiz olduğunu anlamına gelmiyor ama malesef kullanıcının tercihi o yönde. Kendi ürürnünüzü o sitede pahalı kendi sitenizde ucuz koyun bu sefer ucuz olanda bi iş var kesin diyip yine buyuk siteye yönleniyorlar. Işin özü reklam reklam reklam. Yani çok bilinebilirlik. Sevgililer gününde kendi sitemde olan ürünü fiyatı 45 tl iken yine aynı ürünümü büyük sitelerde 75 tl ye daha çok sattım. Işin özü bu.
ayni durumu yaşiyorum pazaryerlerinde 2k ya sattiğim bebek arabasini kendi sitemde 1.5kya satamiyorum şaka gibi en iyisi dediğiniz gibi reklam reklam reklam

zeromedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
profesyonel logo + profesyonel web tasarım + ssl sertifikası şuan için gördüğüm ilk eksiklikler.
ssl güncellenecektir, logomuz profesyonelce tasarlanmiş poşet, kutucuk, bant ve her alanda kullanilmaktadir, web tasarimi ne gibi değiştirebilirim altyapi opencart