arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ricoh sp111 almıştım 3 sene önce, halen sorunsuz kullanıyorum. Yazma hızı ve kalitesi güzel. Günlük çıktı ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor.
Toner doldurma sistemi de çok basit, kendim alıp dolduruyorum. Tavsiye edebilirim.
Tercihim HP-Canon-Epson... yine de değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

LVX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hp-Canon lazer alabilirsiniz. Hem parça, hem de muadil tonerler oldukça ucuz ve çok parça olduğundan dolayı parça ve tüketim maliyeti oldukça düşük olacaktır. Hepsini bir arada bulunduran lazer yazıcılar genelde 1500 lira civarından başlıyor. Şöyle bir şey var, hp ne üretiyorsa, canon da benzerini üretiyor ve tonerleri aynı yazıcılarda kullanılabiliyor. Bu yüzden sallıyorum hp 100 lira ise canon 50-60 tl civarında geziyor fiyatı. Hp daha pahalıya satıyor, ama tonerleri kullanılabiliyor ikisinde de. Her modelde kullanılıyor mu bilmiyorum, onu detaylı araştırın. Toner modellerinin özellikle muadil tonerler hangi marka modellerde kullandıldığı yazıyor. Önerebileceğim "Canon i-Sensy MF635Cx Wi-Fi Airprint Laser Yazıcı" 1600 tl fiyat bandında geziyor. Fiyat bandını yükseltebilirsiniz.
Önerdiğiniz Canon i-Sensy serisine baktım makine tam benlik fakat fiyatı yüksek geldi. i-sensy serisini beğendim. Uygun fiyatlı bulursam almayı düşünüyorum. Teşekkürler