Selam dostlar,
Son birkaç aydır niyetine girip vazgeçerek Instagram dünyasına bir türlü adım atamadım bir arkadaşımız ile sohbetimiz çerçevesinde en sonunda adımı atmaya karar verdik.
Fakat bu konuda yeterince ne bilgi ne de tecrübeye sahip değiliz. Yaklaşık 2-3 saat kadar vaktimi araştırmaya harcadım fakat internet çöplüğünde ne yazık ki hep aynı kalitesiz içerik sonuçlarına uğruyoruz.
Ben de böyle bir konu açarak bu konuda bilgi sahibi üstadlardan bilgi almak istedim. Hem bana hem de başlamak isteyen diğer arkadaşların da faydalanabileceği rehber tadında bir konu olmasını temenni ediyorum.
Gelen yorumlara göre gerekirse bu postu editler ve altına rehber tadında liste şeklinde bilgilendirmeler yapabiliriz.
  • Instagram'a başlarken nelere dikkat edilmeli?
  • Instagram'da kaliteli bir sayfa ve sadık kitle nasıl oluşturulur? Neler göz önünde bulundurulmalı?
  • Instagram'da paylaşım yaparken kullandığınız/önerdiğiniz yardımcı programlar ve siteler neler?
Konu işleyişine göre tecrübeli arkadaşlar soru/cevap şeklinde de yorumlar bırakırsa listeye eklemek isterim.

Bu platformun esas amaçlarından birinin bilgi paylaşımı olduğunu unutmayalım.
Teşekkürler R10 ailesi.

Instagram'a Başlama Rehberi ->
  1. Sabretmeyi bilmek!
  2. Özgün bir paylaşımcı olmak.
  3. Bot, like ve beğeni gibi ücretli "hilelere" bulaşmamak.
  4. İnsanların sizi neden takip edeceğinin yanıtını bilmek ve buna ideal yön vermek.
  5. Takipçiler ile etkileşim halinde olmak. (Gelen yorumları beğenmek veya yanıtlamak, zaman zaman soru/cevap niteliğinde paylaşımlarda bulunmak.)
yorumlara göre devam edecektir.