Hocam çok geçmiş olsun. Bende daha önce başka marka almıştım. Servis ürünü kurarken ben yanlarındaydım. Panelde üretim hatası çıktı. Yani alt tarafında panel düz değil 5 cm bombelik vardı. Dedim yetkili servise ben bu ürünü kabul etmiyorum. Rapor tutun dedim. Eleman "Abi arka panel vidasını çok sıkmışlar biz bunu servise alıp düzelteceğiz dedi". Dedim öyle bir dünya yok. Ya dedim gözümün önünde açıp yaparsın ama bu evden çıktığı anda bu ürünü geri getirme dedim. Ürünü GG' den almıştım. Biz internetten alınan ürünlere değişim raporu vermiyoruz dedi. Dedim bekleyin aradım GG' deki satıcıyı "Abi sen merak etme sen TV' yi elemanlara kutula ver, sadece bir tutanak tuttur biz sana yenisini göndereceğiz" dediler. Tutanak tutturdum o tutanakla değişim raporu aldıktan sonra sağolsun satıcı firma yenisini gönderdi.

Bu işlerde satıcı firmanın malının arkasında durması çok önemli. Ama kırık olaylarında gelen koli darbeli yada içinize sinmeyen durum olursa mutlaka kargo firmasına tutanak tutturmanız lazım. Servis olmadan açarsanızda kırık çıkarsa yapacak birşeyiniz yok. Servis açıp kırık olduğunu görseydi sıkıntı yoktu değişim yaparlardı ama şimdi işiniz çok ama çok zor.