Hocam sistem olarak her türlü işinizi görür, Pro 2015'te 13 inc var mı bilmiyorum ama kesinlikle 15 inc almanızı tavsiye ederim. 128 gb grafikle ilgili iş yapanlar için biraz küçük bir hafıza alanı çünkü malum stock fotoğraflar, templateler derken gb'larca dosya barındırılıyor ama harici disklerle yürütürüm işi diyorsan problem değil.
15 inç hiç bakmadım tavsiyenizi değerlendireceğim. Bilgisayarda çok dosya saklamam harici disk taşıyorum.
128GB yeterli olmaz ama yüksek hızlı SD kart ile bu eksiği daha ucuza tamamlayabilirsiniz.
128 GB SSD şu şekilde işletim sistemi ve adobe ürünleri kasmadan kullansam yeter harici disk kullanıyorum kasma donma takılma vs yapmaması lazım
128 yetmez, sistem ve adobe 60gb yakın götürüyor zaten, 256 ideal. 2013 late 13" vardı, hdd dışında hiç bir sıkıntım yoktu. sırf bu sebeple geçen sene değiştirdim, yine 13" kullanıyorum. muhtemelen bir dahaki yenilemede 12" alırım
256 SSD model minumum 4000 45000 TL arası bütçemi aşıyor şuan için
15 inc alamanızı tavsiye ederim bazen 13 inc küçük gelebiliyor insana ama teknik anlamda kullanacağınız programları çok rahat kaldıracaktır.
herkese yorumları için teşekkür ederim. Kullanma amacım dışarıda evde rahatça kullanmak asus rog çok ağır hem müşteriye gidişte hemde dışarıda sıkıntı oluyor. Birde kullanan arkadaşların yorumları iyice heyacanlandırdı kasma yok donma yok şarj süresi daha iyi takılmadan her işi yaparsın dediler