YorumTakip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef Türkiye'de kargo şirketleri belli kotaları doldurmamızı şart koşuyoru ANLAŞMA yapabilmek için.
N11 gibi sitelerin kendi kargo anlaşmaları var ve gayet uygun fiyata geliyor ancak o siteden satışınızı yapıyor olmanız gerekiyor.
Sürat kargo aşağıda vereceğim linkte "paketler" halinde bazı kargo ücretlerini ayarlamış. Ben şimdiye kadar daha uygun bir kargo firması bulamadım kota istemeden.

http://www.kredilikargo.com/

Bir diğer yöntem de bu kargo firmalarıyla uygun fiyata anlaşmış şirketlerle iletişime geçerek onların adına gönderim yapmanız.
Bu sayede onlar da kotalarını dolduruyorlar. Ayrıca birçok şirket faturaları kendileri düşmek istiyorlar. Yani siz onların indirimli fiyatlarından yararlanıyorsunuz, karşılığında da kargo faturalarını onlara teslim edip vergi indirimini onların almasını sağlıyorsunuz.

Verdiğim linkteki kredili kargo olayını deneyebilirsiniz. Tavsiyem çok yüksek bir paket almamanız. Beğenmediğiniz durumda yatırdığınız paranın tamamını vermiyorlar.
Ben de sürat kargonun kredili kargo hizmetini önerecektim, başlangıç için en iyi seçenek.