Adam size normal bir şekilde düşüncenizi öğrenmek ve ne yapacağına karar vermek için soru sormuş verilen cevapların %80 vasat kimi Allah diyor kimisi barda pavyonda sabaha kadar duranlar neden iyi ayak değil diyor. Bu söylenen iki hayati da yaşadım sizin gibiler düşünce sömürücu o yüzden cevap bile vermem anlayamazsiniz çünkü.
@dostserver kardeşim bunun gibi bir olay başıma geldi. Kız arkadaşımın ablası aynı boku yiyordu bütün olay kız arkadaşıma ve bana kaldı. Sorun olduğunda ailenin verdiği cevap şu "biliyordunuz neden söylemediniz sizin de işinize geldi. " oldu. Tabi kızla ayrıldık bu yüzden sonra ben o çocuğu bulup ver Allah ver ettim. Allah yardımcın olsun tavsiyem ailesine haber verin.
Şükür az da olsa anlayan, anlamak isteyen çıkıyor. Teşekkürler.
Uyuşturucu kullanıyor barda sabahlıyor özetle kafasını yaşıyor çatır çatır sevişiyor bundan kime ne ? Bunu erkek yapınca çapkın playboy kadın yapınca sağlam papuç değil

Kaç kişiyiz bu yazdıklarımızı yapmayan ? Hayatımızın hiçbir dönemimde uyuşturucu kullanmadık dimi sütten çıkmış ak kaşığız ?
Dileyen dilediğini yapar bu bizi ilgilendirmez, ev konusunda kardeşler arası mesele neden size dert oldu ? Sevgilinizin kardeşiyse aralarında çözsünler aile içi problemlere karışmamalısınız bence, sonuçta sevgiliniz bu çocuğa yürü git evden dese yok burda kalıcam diye evemi çökücek sanki ? Çözüm belli KOVSUN bunu forumda sormanın mantığı nedir nasıl bir cevap arıyorsunuzki
Ben ne soruyorum siz ne yazıyorsunuz. Sizden belli ki zaten yardım alamam o yüzden siz farklı konulara göz atın. Ben bu durumda kız arkadaşım ne yapabilir nasıl bir yol izleyebilir diye danışıyorum forumdaki kişilere. Çünkü biz bunu bilemedik. Burada ebeveynlerde var. Aynı durumu yaşayan insanlar da olabilir. Neden anlamak bu kadar zor bunu çözemiyorum.
Burada danışayım istedim birilerine konu hakkında ama abuk subuk yerlere çekenlere laf anlatmaya çalışmaktan başka birşey olmadı.