Merhaba,
Özel bir Internet servis sağlayıcısında müşteri temsilcisi ve sosyal medya yöneticliği yapıyorum bu kurumun ismini problem olmaması adına vermeyeceğim.Yıllardır oyununu oynadığım Metin2 ile ilgili bir pvp server açmaya karar verdim yogun iş temposundan dolayı bu yükü tek başıma kaldıramadım ve forumda bununla ilgili bir konu açtım
@Gannicus isimli arkadaş ile tanıştık ve kendine ait hostinginin oldugunu sadece reklam parası karşılamamı talep etti bende kendi cebimden 2 bin tl bir ücret yatırdım servera tabi bunu gözüm kapalı vermedim şirketimizin çok samimi olduğum avukatları aracılığı ile yaptım ve kendi şirket uzantılı mailim üzerinden bir kaç yazışma yaptık ticaret yaptığım firma ise Divan Hosting , anlaşma sağladığım arkadaşın ise gerçek ismi ''
Cem Aygen Demir '' eğer bu işten zararlı cıkarsak verdiğim paranın yarısını karşılayacağını söylemişti , kısacası işte zarar ettik 45 gün süre istedi mart ayından beridir yaklaşık 3 aylık bir süredir bekledim fakat sürekli oyaladı şirketin battığını vs söyledi bende olabilecek olaylar olduğu için bekledim. 11.06.2018 tarihinde bayrama 1 gün kala parayı yollayacağını söyledi 3 gündür ne telefonlarıma cevap alabiliyorum nede mesajlara cevap alabiliyorum.Bayram tatili nedeniyle avukatlar çalışmadığı için savcılığa şikayet dilekçesi verebildik nede farklı birşey en kısa süre içerisinde elimizdeki sağlam kanıtlarla beraber gerekli yerlere suç duyurusunda bulunacağım.Diyeceğim odurki aşağıda bilgilerini paylaşacağım arkadaş hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
https://www.facebook.com/gannicus14
0553 091 3909
0554 132 3377
İyi Forumlar