Rusça da kazançlar kötü hatta bizden beter.
@beachturk; üstad bu konularda benden daha uzman ve benden daha yakışıklı konuya davet edeyim.
Değerli hocam güzel insan , selamlar sevgiler siz etiketlersiniz de gelmem mi yakışıklı olduğumu söylerler

günümüzde herkes uzman olduğu için ben amatör bir webmaster olarak bilinmeyi hep tercih ederim öğrenecek çok şeyimiz var.
Öncelikle niche nedir ona bi değinelim ;
niche kimsenin göremediğini görmektir. yani kimse size kendi gördüğünü alenen açıklamaz.
piyasanın ihtiyacı olan ancak piyasada olmayan şeydir niche. reel den örneklemek gerekirse bundan bir kaç sene önce çiğ köfteciler , ps2-3 cafeler, ya da telefon aksesuarcıları nasıl niche birer kategori idiyse aynen öyledir.
bu sektörler eskiden girişimcilik olarak nitelendirilirdir şimdi girişimcilik derslerinde bu sektörler ile alay ediliyor.
ama bu adamlar vakti zamanında kimsenin göremedigini görmüşlerdi sonradan ani çoğalmaya geçtiler
size niche kategori önereyim herkesin onlarca şifresi var ama hepsi farklı kimisi 4 karakter istiyor kimi site 8 karakter kimisi metin istemiyor kimisi rakam istemiyor herkesin şifreleri farklı.
üretin bir flash bellek bu cihaz sitelerin parola algoritmaları ile uyumnlu çalışsın siz ekrana hiç şifre girmeden şifre kısmına gelin cihazı takın şifreyi otomatik girsin. eğer son ziyaret üzerinden x süre geçmiş ise şifreyi otomatik değiştirsin hatta yeni şifreyi sms atsın.
r10.net e girdim şifre gir kısmına geldim mailimi girdim şifreye geldim belleği taktım şifremi bellek girdi ne şifreyi bilmek zorundayım ne değiştirmek ne güncellemek ne de hatırlamak.
bu cihazın dünyada satış rekorları kırmaması için hiç bir neden yok ilk ben alırım.
işte size kimsenin göremediği bir sektör görse de belki etkileşime geçemeyeceği bir sektör. talep çok fazla ihtiyaç hat safha ancak bu tip bir üretici yok. sektörde tek rakip yok maksimum kazanç minimum maliyet. bir insan daha ne isterki .
şimdi gelelim sizin adsense niche kısmına. işte sizde reel de oldugu gibi bu şekilde insanların aradıgı ancak sonuc bulamadıgı 3-5 dandik makale ile dahi hit elde edebileceğiniz aynı zaman da da ilgi ülkesinin gelir oranlarına istinaden maksimum kaznaç elde edebileceğiniz bir sektör bulacaksınız ki onu siz bulacaksınız.
kimse size niche sektör vermez. avuykat sitesi doktor sitesi sağlık sitesi bir niche sektör değildir. bunları zatne herkes görüyor. ama örnegin sadece antalya ilinde yaşayan 40 yaş üstü müğstakil ev sahipleri için bahçe aydınlatma sistemleri sitesi niche bir sektördür. ben yada baskası bu sektörü görse de sizinel burada paylaşmaz.
bir de rusya tarafı var.
uzun yıllar verilerim ;
https://resmim.net/preview/LPCq89.png
50k gösterim 212 tıklama 34,09 TL ve Tbm 0,16
her nekadar tbm iyi gibi gözükse de reklam isteği ve etkileşime bakılırsa türkçe site açmak daha mantıklı.
saat ileri bu adam yorgun cümleler bozuk olabilir bu kadar sanallaştırabildim.
cümleten iyi geceler dilerim