Yıllardır spor yapıyorum ve kıllarımı genelde alıyorum. Bu konu hakkında çok tecrübem oldu.
- Kıl dökücü kremler cildi tahriş edebilir. İçinde kimyasal maddeler çünkü. Özellikle cildi hassas olan kişilerde kıl köklerinin olduğu bölgelerde yanma yapabilir ve sivilce çıkarabilir.
- Ağda çok acı veriyor. Özellikle göğüs bölgesinde dayanılmaz acısı var. Tabi ben evde ailemden birine yaptırdım. Daha iyi bir yerde yaptırırsanız tek seferde hızlı ve daha acısız yapılabilir belki.
Ağdadan 1 gün sonra kollarımda ve göğsümde iltihaplı sivilceler çıktı. Allahtan iz kalmadan geçti sonra. Ağda sonrası yapılacak işlemler varmış sanırım onları yapmadım ben.
- Epilasyon denemedim ama giden çok arkadaşım var hemen hemen hepsi memnun. Tabi güzel yere gitmek lazım ki cildi yakmasınlar bide.

Ben yıllardır philips'in bodygram cihazı var onla alıyorum. Su geçirmiyor. Kökten alıyormuş gibi gözüküyor ama kıllar yinede belli oluyor. Biraz uzayınca tırtıklı tırtıklı oluyor ama alıştım artık. Şuanlık böyle bir çözüm buldum. Ayrıca uyurken karın üstü yatarsanız kıl batmaları ve yine ufak ufak sivilce olabiliyor. Bilginize