Merhaba. Kız arkadaşım var şehir dışında çalışıyor. Yıllık izne geldi ve yazı burada geçirecek. Anne ve babası yazlıkta 3-4 aydır yazlıkta yaşıyor. Kız arkadaşım ise anne ve babasına ait şehir içindeki evde kalacak haliyle. Doğup büyüdüğü ev neticede. Fakat şöyle bir durum oluşmuş. Kızın anne ve babası yazlığa yerleşince kız arkadaşımın kız kardeşi bir tane erkek arkadaş edinmiş. Erkek ile birlikte eve kamp kurmuşlar aile hayatı yaşıyor. Baya bir düzen oluşturmuşlar. Bir de normal insan değiller. Gece 3'de 4'de eve giriyorlar. Farklı bir yaşamları var. Kız arkadaşım haliyle bunu öğrenince şok oldu. Annesine babasına durumu söyleyemiyor olaylar büyür diye. Bu durumda ne yapabilir kız arkadaşım sizce?
Benim şahsi görüşüm kız çok sağlam pabuç değil. Yıllardır tanıyorum zaten. Barlarda sabahı eden bir kız. Edindiği erkek arkadaşının da aynı şekilde düzgün olacağını sanmıyorum haliyle. Nitekim azıcık saygı olsa kız arkadaşının evine kamp kurmaz, kızın anne ve babasının yatağında yatmazlardı. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba? Normal mi bu durum? Bu konu hakkında görüşünüz nedir?