Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok sıkıntı olursa otrivine sprey kullanıyorum işe yarıyor. Ertesi gün daha çok tıkanabiliyor tabi. Geçmiş olsun.
Daha öncesinde 1 ay süreçle otrivine kullandım ve otrivine bağımlılığı oluştu ve 30 dakika bile sıkmadan yaşayamama başladım. Özellikle mentollü modellerini kullanmaya başladım en son eczacım bana satmamaya başladı ve doktora gitmem gerektiğini söyledi.
Doktora gittiğimde otrivine çalışma mantığını bana anlattıı ve bana uzun vadede zarar verdiğini anladım.
Otrivine sıktığınız an sizin burun etleriniz ilaç etkisi ile küçülmektedir ve rahat hava akışı sağlanmaktadır.(Yani burundaki mukus yüzünden tıkanıklıkta mukusa etki etmez.)
Ve her defasında otrivine etkisi geçtiğinde burun etleri bilmem kaç mikron kadar orjinal halinden fazla büyümektedir ve buna bağımlığı olduğunuzda 30 dakika bir sıkacak kadar her seferinde burun etleriniz büyümektedir.
Ve en sonunda otrivinesiz yaşayamaz hale geliyorsunuz bununda çözümü ameliyat benimde olmam gerekiyor çekincelerim olduğu için olamıyorum yaz ve nemli havalar baş belası, buna bağlı sürekli baş ağrılarıda cabası.