Hocam öncelikle sana burada şu ilacı al bu bana iyi geldi falan gözünü seveyim hangi devirdeyiz kulak asma. Ahmete iyi geldi diye sana iyi gelecek diye bir durum yok. Çünkü ahmetin reflü sebebiyle seninki bir olmayabilir. 1 defa yaşadım bunu bende öksürük yapıyordu farketmedik başta ciğerlerde sorun var sanıp habire efor testi yaptırıyoruz akciğerler kontrol ediliyor 5 ay astım tedavisi gördüm bildiğiniz astım olmadan
Sonra milli takım doktorumla görüştüm dedim hocam böyle böyle beni acıbademe yolladı orada tahlillerim yapıldı oradaki prof hocamız bana sende reflü var öksürük sebebin bu dedi. Araştırmalar gel gitler sonucu yediğim hamurişi ve içtiğim nargilenin sebep olduğunu söyledi. Hamurişini kestim nargileyide kestim verdiği ilaçlar 2 3 günde kesti öksürüğümü midemde düzeldi. Senelerdir hiçbirşey yok, bazen kaşıntı tutuyor böyle gömülüyorum yemeğe akşamda nargile çok bi etkisi yok ama reflü tedavi ettirip iyileşen çok insan var çevremde. Sebebini bulacak doktor önce neden kaynaklı ona göre tedavi olacaksın. Öyle her sabah bi avuç hap içmek falan gerek yok hocam anlamazsın karaciğere yüklenirsin riske girme. Doktora git forumlarda tedavi aranmaz hekimler bunun için var. Devlet hastanesinde çözüm yoksa özele git orda yoksa fakülte elbet olacak sonuçta tedavisi olmayan amansız bir hastalığa yakalanmadın o açıdan bak
Teşekkür ederim hocam yorumun için. Bende de öksürük yapıyor.
Şu saat oldu hala uyuyamadım kıvranıyorum, sabah ya da salı günü hastaneye gideceğim insallah.