HOPE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz gibi herşey buraya kadar tamam fakat aklıma takılan şu. Bu adamlar Boostlama işi yaparken hadi dediğiniz gibi 5 kişi lobiden oyuna girdiğimizi varsayalım hadi üstüne birde böyle bir bot yaptık ve 5 hesapta otomatik olarak belirlediğimiz koordinata gidiyor diyelim.
Benim anlamadığım ve bilmediğim nokta şu, boostlama işi yaparken doğal olarak rekabetçi moduna girileceğine göre e bizde 5 kişi olarak gireceğimize göre karşı tarafa 5 tane hiç bilmediğimiz birileri geldiği zaman bizim bu bot kullanan 5 hesabı zırt diye öldürürler?

CS GO'da 10 kişi olarak rekabetçi oyuna giriliyorsa eğer 10 tane boostlanacak hesap bulup hepsini bir oyuna sokup 5'i antiye - 5'i de terore geçse ve hepsinde bu botu açarsak o zaman boostlaması kolay olur. Tabi 10 arkadaş rekabetçiye giriliyor mu bilmiyorum.

Hatta üstüne birde 10 kişilik giriliyorsa şöyle yapabiliriz.
Hepsi aynı kordinata gelecek ve her oyuncu 1 raund boyunca 5 kişiyi vuracak.
Yani örnek;

Oyuncu Ali: Aynı koordinata gidiyor ve karşısında 5 tane Terorist bekliyor ve hepsine sıkıyor. Doğal olarak bu ali Ace atmış oluyor ve hemde KD'sini ve boostlamasını hızlandırıyor.
Yine aynı şekilde diğer takım arkadaşları olan hesaplarda aynı işlevi yapacak.
Bu seferde Anti-Teroristlerdeki hesaplar bu işlemi yapacak.
Doğal olarak Her hesap 1 kere ACE atacak. Total olarak
Anti Terorsitlerdeki 5 Oyuncu 1 Kere Ace atacağına göre sonuç olarak: 5 Raund yapar
Teroristlerdeki 5 Oyuncu 1 Kere Ace atacağına göre sonuç olarak 5 Raund yapar
Sonuç olarak 10 Raund yapar.
Oyun sanırsam 15 Raundda bitiyor. E o zaman tekrardan Loop yapar hesaplar. Veya şöyle yaparız 8 el Teroristler alır, 8 elde Antiler alır.

Sonuç olarak hem hesaplar güzel bir KD kasmış olur hemde çok seri boostlanabilinir. Bildiğim kadarıyla bir ara bu rekabetçide boost olayı hakkında ufak bir sızıntı olmuştu redit'de denk gelmiştim.
4 Rekabetçi oyun boyunca 7 Headshout atıldığı taktirde 2 Rekabetçi oyununu kazandığınızda rankınız yükseliyordu. Tabi halen aynı mı bu durum bilmiyorum.

Çok konuştum, vallaha doğru mu konuştum yoksa sıkıcı mı oldum bilmiyorum. Yazmak istedim yazdım bir şeyler
. sen yazmak istememişsin içini dökmüşsün resmen kaç senedir bu anı bekliyordun ? (MOBİL)