Şu yorumu okurken "OHA BEN Mİ YAZDIM ACABA" diye düşündüm desem? Tamamen aynı şeyleri yaşamışız ve yaşıyoruz...
valla hocam aynen böyle bende de durum
benim günlük olarak kullandığım tablet işte bu nexium'du lansor yada lanzedin fayda etmedi. Hocam yavşan otunu araştırın ben bu mucizevi otla kurtuldum çok şükür. Şuan tam mevsimi kırsal alanlarda yetişiyor taze taze bulabilirseniz onu kurutun çay gibi demleyin ve sadece 3 gün sabahları aç karına çay bardağının yarısının biraz daha altında olacak şekilde için. tazesini bulamazsanız büyük aktarlarda da bulabilirsiniz
ben bu reflü ve gastritin yüzünden panik atak oldum bir de şimdi ara ara antidepresan kullanmak zorunda kalıyorum. Tam göğsümde kalbimin oralarda sürekli ağrı hissedince daha bu teşhisler konulmadan ben de kalp krizi geçiriyorum falan diye bir korku başladı öylece saplandı kaldı. şimdi başım ağrısa beyin kanaması göğsüm ağrısa kalp krizi diğer birşeyler olsa kansermiyim diye doktor doktor geziyorum

halbuki hiçbirşey yok anksiyete bozukluğu ve panik atakmış
tam 1 yılı geçti her sabah nexium içiyorum. ( lansor - pantpas o gaviscondur rennie dir hikaye ) Gerçekten süper bir ilaç sigara alkol mangal sucuk ölümüne soğan sarımsak domates ye yine de en ufak yanma yapmıyor. Ölümsüzlük diye buna diyorum
ancak bugün içtim yarın sabah içmedim mesela yarın akşama doğru yanma mide ekşimesi hemen başlıyor. bu yüzden bağımlı oldum bu tablete. zararı yok iyi hoş ama vitaminleri düşürüyor d b12 falan sonra da unutkan halsiz yorgun durduk yere oranız buranız ağrıyan bir adam oluyorsunuz. bu yüzden de vitaminleri ekstra almak zorundasınız.
yavşan otunu araştıracağım o da sürekli mi kullanılmak zorunda tedavi edip ortadan mı kaldırıyor yoksa ?