Hocam bu kirazların tüketim ömrü nedir ? Biz pazardan alıyoruz 3 gün sonra çürüyor bozuluyor vs. Bunda da böyle bir durum söz konusu mu ?
Eğer aldıktan 3-5 gün sonra bozulmuyorsa hesap numaranı gönder hocam biz de tadalım :P
ankarada mısınız? elden alınca fiyat nedir?
Hocam, Ankara'da yaşıyorum ama ürünler Ankara'da değil. Şuan bu ürünler Orta Toroslar'da Alanya sınırında Karaman'ın Başyayla-Sarıveliler ilçelerinde. Ankara'dan sipariş çok olursa kamyon kiralayıp getirmeyi düşünüyorum. Kargoyu n11 kargosu le yolladığım için 33tl nin içinde kargo farkı 5-7 tl. Komisyonu da %10
Hocam sevkiyat gunleriniz sanirim haftada 2 gün. Hangi günler sevk ediliyor ? Birde vişne satışıniz varmidir ?
Evet hocam. Taşra olduğu için kargo gelmiyor. Ben özel olarak anlaştım. Şuan için Salı ve Cuma söz aldım. İlk sevkiyat Cuma olacak. Sipariş fazla olursa kendim de araç bulup Kargoya götürebilirim. Vişne maalesef şuan bize göre mevsimdışı
Ankara'da elden alma şansımız var mı ?
Ankara'da yaşadığım için Ankara'daki dostlar haricen istiyorlar. Bir araç tutacak kadar sipariş toplayabilirsem Ankara'daki bir Anadolu ilçesi büyüklüğündeki resmi dairelere götürmeyi düşünüyorum