KilitX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2.3.0.2 ve 3.0.2 kullanıyorum. sırf tema için sürüm yükseltmek gereksiz bir uğraş olur. sadece 250 ürün diye düşünmeyin. müşteriler, siparişler, yorumlar vs. profesyonelce yapılmazsa sizi günlerce uğraştırır. yeni başladığım projelerin tamamında 3.0 tercih ediyorum, eski sitelere zaruriyet yoksa müdahale etmiyorum. sadece 2.x serisinde geçenlerde paylaşıldı, ciddi bir güvenlik açığı var, bu sebeple 2.3 tercih etmenizi şiddetle öneriyorum. 2.x serisinde kesinlikle uzak durulması gereken sürüm ise 2.2.0.0
2.1.0.1 sürümleri için var olan Opencart temalarının mobil optimizasyonu çok zayıf. Yakın bir zamanda Mobile First İndexing olacağını tahmin ediyorum. O sebeple bir an evvel mobil konusunda hamle yapmak gerekiyor. Bu sebeple askında bir nevi zaruret doğmuş gibi oluyor. Herhangi bir güncelleme işlemi yapmam gerekecekse sanırım 2.3'e geçiş ile 3.X sürüme geçiş arasında çok fark olmaz diye düşünüyorum zorluk açısından.

yazar25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba; hangi versiyon olursa olsun son sürüm yada 2.3 versiyon opencart default tema ve default modüller ile yükseltme yapılır. ürünler etiketler satışlar müşterile kısacası tümü ve ayarlar.
Manuel olarak mı yapılıyor yoksa herhangi bir eklenti sayesinde mi?

yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Magentech temalarından bir süre uzak durmakta fayda var.

Zaten Opencart 3.1 beta sürümü deneniyor şu an, fazla uzun süreceğini sanmıyorum.

Bir süre beklemeniz daha sağlıklı olacaktır.
Matentech için neden o şekilde söylediniz? Sebebi nedir?