Jeal0usy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazanıyorsunuz, vazgeçmemenizi tavsiye ederim. Reklam yerleşimini gözden geçirin, yukarıda duran o koskoca banner kimsenin umrunda olmayacak. Konu içlerine reklam yerleştirin ve özellikle görüntülü reklam seçmek yerine bağlantı reklamlarını kullanın. En çok kazandıran reklam çeşidi bağlantı reklamlarıdır.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Eğer müsait olursanız bana reklam oluşturma ve yerleşim ile ilgili biraz yardımcı olabilir misiniz?

ByEmrah35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar şimdi aşağıdaki resimde belirttiğim gibi en ustteki reklam kalabilir esnek olarak ,

sağ bardaki reklamı kaldırabilirsiniz. Resimdeki gibi konu içerisine sollu ve sağlı şekilde 300*250 ve konu altına 2 ad 200*90 bağlantı birimi ekleyebilirsiniz.

..

Birde sağdaki reklam kaldırıldığında " son yorumlar " kısmının ustune 200*90 eklenebilir. Alternatif olarak esnek bağlantı birimide seçilebilir tercih sizin .
Merhaba hocam,
İlginiz için çok teşekkür ederim. Hiç üşenme den yazmişsınız ama nedense ben kullandığım temadan dolayı konu içerisine reklamları yerleştiremedim. Eğer mümkünse bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?