Brava-Corsa tamamen farklı tarzda araçlar. Yani siz corsa seviyorsanız brava alın diyemem. Brava daha büyük motorlu, daha güçlü, atak ve zor yorulacak bir araç. Hem gençlere hem ailelere hitap eden bir araç oldu zamanında. Şehirdışı için de iyidir. Corsa şehir içinde daha fazla avantaja sahip olabilir tabii. Küçük motorlu, az yakan, daha küçük kasaya sahip... Brava İtalyan, bu açıdan Corsa'nın parça ve sair giderleri belki daha az olabilir, çok emin değilim. Brava kullanıcısı olup otomatikten, motordan, kaportadan sorun yaşayan ben görmedim ama Corsa tabii daha çok satan bir araç eskiden beri piyasada olduğu için.
acikcasi, fiat'a karsi bi on yargim var ve opel alman araci oldugu icin daha cok guven veriyor. ilginc bir sekilde, opel'in piyasasi cok daha genis. Alan da cok, satan da cok. temiz bir tane araba denk gelecek olsa, cok da kiyas yapmadan alma taraftariyim acikcasi.
92-93 kasa honda civiclere bakabilirsiniz. Otomatik bolca var piyasada. Hem sedan hem HB mevcut.
hocam 92/93 de cok eski oluyor, o kadar yasli araba alma taraftari degilim acikcasi. yani olacaksa en fazla 19-20 yasinda olsun araba ki, elimizde kalirsa birkac yil sonra satabileleim. sonucta, 2. arac olarak alinacak bu araba. bu arada yorum icin tesekkkurler.
Almayın hocam. En son al sat için 19bin'e c3 aldım 2005 model. Komple expertiz yapılmış bir araçtı. Şans işidir tabi ona lafım yok ama 3. gün araç duman atmaya başladı. 5. gün direksiyon kitledi kendini.

10 yaş üzeri araç kumardır.
haklisiniz hocam, ama sizinki de cok fazla ucuza denk gelmis, cok ucuz olunca da insan supheleniyor

alirken 1-2 bin lira pahali olsun ama temiz arac olsun dusuncesindeyim ben.
hocam otomatik vites olunca 10 bin fiyat farki oluyor.butcenizi 40 50 bin yapmalisiniz.
hocam butce belli malesef

ayrica 10 bin arttirinca, bizim butce 20binden nasil da 40-50 binlere cikti